Reparation af varmepumpe

​Her hos CV Christensen er vi altid klar hvis dit klimaanlæg går i stykker – de klimaanlæg som vi forhandler går meget sjældent i stykker indenfor garantiperioden; det vil næsten altid være forsaget af en forkert montering eller fordi det er foretaget af en uautoriseret montør.

Reparation af varmepumpe på stedet

Langt de fleste af vores reservedele ligger på vores lager, så vi hurtigt kan få dit klimaanlæg skiftet. Derfor kan vi ofte gå igang med reparationen på stedet, uden vi skal foretage en dyr flytning af systemet. Vores mange års erfaring gør os i stand til, hurtigt at lokalisere problemet – og derved løse situationen.

Du kan være sikker på at vi altid leverer en fair pris, på en reparation af din varmepumpe; bare spørg den store skare af tilfredse kunder, som allerede har valgt at benytte os – vi striber højt efter effektivitet og professionalisme er kendetegnende for vores service, hver eneste gang. Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Brug for​ professionel VVS-assistance?

C. V. Christensen rykker hurtigt ud og hjælper dig.

VVS-installatører siden 1896

Vi rykker hurtigt ud

Kvalitet og god service

Har du brug for en dygtig VVS'er? Kontakt os allerede i dag

Vi har eksisteret siden 1896, og derfor kan vi stolt sige, at vi som Vejles ældste firma har rig erfaring og et stærkt sæt kompetencer. Vores 15 ansatte står klar til at hjælpe dig, uanset om det er store eller små opgaver, du har brug for hjælp til. Har du brug for et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

Send os din opgave

Få et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen og send os dine udfordringer og ønsker ved blik- og vvs-arbejde. Du kan også få fat på os på:

​Telefon: +45 7582 0077 eller E-mail: mail@cvchristensen.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

C. V. Christensen A/S

Rørhaven 7, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 36859318

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag - søndag: lukket

Mails besvares alle dage.